Ремонтни дейности в София

Ние сме „Галус“ и имаме над 15-годишен опит в извършването на професионални ремонтни дейности в София. Разполагаме с екипи от доказани специалисти, на които можете да се доверите за максимална прецизност в работния процес. Изберете нас – предлагаме голямо разнообразие от услуги като сухо строителство, замазки, шпакловки, мазилки, топлоизолации, боядисване, електро услуги, монтажи, ВиК услуги, демонтажи, къртене и пробиване и други професионални ремонтни дейности за София. Работим чисто и в най-кратки срокове.

ИЗБЕРЕТЕ РЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ В СОФИЯ НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ

Доверете се на нашите професионалисти за извършването на стандартна, армирана или саморазливна замазка и изливането на бетонови стъпала и плочници. Предлагаме Ви и услуги като фино шпакловане, шпакловане с мрежи, гипс върху вароциментови мазилки, грундиране и обръщане на прозорци и врати в най-кратки срокове. Можете да ни се доверите за поставянето на PVC и алуминиеви ъгли, монтиране на гипсокартон, растер тавани и облицовки на тръби и колони. Изработваме и декоративни елементи по тавани и стени, окачени тавани от гипсокартон и предстенни обшивки с метална конструкция или лепене.

МНОГООБРАЗИЕ ОТ РЕМОНТНИ УСЛУГИ

Изпълняваме стриктно поставените ни задачи, за да постигнем съвършен краен резултат. Разчитайте на нас за услуги като облицоване с гранитогрес, стъклокерамични плочки, теракота, гранит, фаянс, камък и мрамор, както и за всякакви зидарски услуги.

Ще се погрижим и за Вашия под – доверете се на нашите майстори за качествен монтаж на ламинат и естествен паркет, трислоен или екзотичен паркет. Потърсете ни, за да пренаредим и изциклим стария Ви паркет или дюшеме, както и за реставрация на стари мебели и дървени врати. Екипът ни може да Ви предложи поставяне на первази и ламперии, а ако искате мазилка с ефект, отново можете да се доверите на нас.

Извършваме измазване с рабицова мрежа, варо-циментова мазилка по тавани и стени, правим силиконови и полимерни външни мазилки. Запознайте се подробно с всички останали ремонтни услуги, които предлагаме, и се свържете с нас, за да Ви съдействаме!