Ремонтни дейности

„Галус“ е компания с над 15-годишен опит в професионалните ремонтни дейности. Екипът ни се състои от различни специалисти, които извършват замазки, сухо строителство, шпакловки, зидарски услуги, паркет, облицовки, мазилки, топлоизолации, боядисване, електро услуги, монтажи, ВиК услуги, демонтажи, къртене и пробиване. Изберете нас, защото работим отговорно, прецизно и не на последно място – чисто. Изпълняваме стриктно поставените ни задачи и целим с идеите Ви да постигнем съвършен резултат във Вашия дом или сграда.
Доверете се на нашите професионалисти за стандартна, армирана или саморазливна замазка. Изливаме бетонови стъпала и плочници, обръщаме стъпала със замазка. Предлагаме фино шпакловане, шпакловане с мрежи, гипс върху вароциментови мазилки, грундиране и обръщане на прозорци и врати.

Опитните ни специалисти поставят PVC и алуминиеви ъгли, монтират гипсокартон, правят растер тавани, предлагат облицовки на тръби и колони, изработват декоративни елементи по тавани и стени, окачени тавани от гипсокартон и предстенни обшивки с метална конструкция или лепене.

Ремонтни дейности от А до Я

Разчитайте на нас за всякакви зидарски услуги – шурцове, коминни тела, газобетон до и над 12.5 сантиметра, изграждане с тухли единица и четворка. Облицоваме с гранитогрес, стъклокерамични плочки, теракота, гранит, фаянс, камък и мрамор.

За да изглежда подът Ви перфектно, нашите майстори ще извършат монтаж на ламинат и естествен паркет, трислоен или екзотичен паркет, ще пренаредят стария паркет или дюшеме, ще реставрират старите мебели и дървени врати. И още – поставяме первази, ламперии и циклим дюшеме и паркет.

Искате мазилка с ефект – ние знаем как да я направим. Извършваме измазване с рабицова мрежа, варо-циментова мазилка по тавани и стени, правим силиконови и полимерни външни мазилки. Спестете си грижите с нашите услуги – монтажи на огледала, стъкла, всякакви аксесоари, черна и бяла техника, демонтажи на дограми и други и къртене на отвори и стени.

Разполагаме със специализирани екипи за топлоизолация, всякакви електро услуги и професионалисти, които ще Ви асистират с ВиК услуги. Прецизни сме и в боядисването! Доверете ни се, защото опитът и специализацията ни в прецизните ремонтни дейности са ненадминати.